Nieuwbouw Zorgcentrum Berchhiem te Burgum

Vrijdag 23 mei 2014 is het zorgcentrum Berchhiem in Burgum opgeleverd aan De Friese Wouden. Berchhiem is getransformeerd tot een geheel nieuw modern multifunctioneel centrum.

Feiten & cijfers

Status
Opgeleverd
Opleveringsdatum
23 mei 2014
Opdrachtgever
Zorgkwadrant Fryslân Oost
Architect
KAW Architecten te Groningen
Constructeur
Ingenieursbureau Goudstikker - De Vries BV
Totale bouwoppervlakte
8500 m2
Contact
Projectcategorieën

Zorg

Het streven van de opdrachtgever met betrekking tot dit multifunctionele centrum is, de mensen die zorg nodig hebben de kans te bieden zolang mogelijk thuis te blijven wonen door vanuit het zorgcentrum de zorg thuis aan te bieden of waar welzijnsdiensten en zorg kunnen worden gehaald. Wanneer de zorg thuis niet gegarandeerd kan worden, tijdelijk of structureel, kunnen ze op locatie Berchhiem terecht. Het verzorgingscentrum biedt wonen in kleinschalige woongroepen voor dementerenden, appartementen voor revalidatie of blijvende lichamelijke problemen.

Het nieuwe gebouw moet een centrum worden waar een mix van voorzieningen een plek krijgt, zoals een apotheek, tandarts, fysio, winkel enzovoort.

Meer weten over dit project?

Contact reitsma@volkerwessels.com »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

  • Contact

  • Reitsma Drachten
    p/a Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv
    Hereplein 9/10, 9711 GA Groningen
    Postbus 5, 9700 AA Groningen
    Tel. +31 50 3185333

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.