Sociaal Pension Drachten

Reitsma Drachten heeft in opdracht van WoonFriesland Drachten het Sociaal Pension Drachten aan de Stationsstraat 118 gerealiseerd. Het gaat om de verbouwing van een school naar een Sociaal Pension.

Feiten & cijfers

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
WoonFriesland
Architect
Grunstra Bolsward
Constructeur
Jansen Wesselink Drachten
Contact
Projectcategorieën

Het Sociaal Pension in Drachten gaat 24 mensen een thuis bieden. Zij krijgen er een eigen wooneenheid met keukenblok en sanitair en wonen zo zelfstandig mogelijk. Begeleiders bieden ondersteuning bij onderwerpen als financiën, netwerk, dagbesteding, administratie, inschakelen andere (hulp)instanties enzovoort. Gastvrouwen helpen de bewoners bij het runnen van hun huishouden en andere dagelijkse zaken. Met de komst van Sociaal Pension Drachten kunnen mensen uit Drachten en omgeving in of nabij de eigen vertrouwde omgeving en dichterbij hun netwerk van familie en vrienden opvangen worden.

Doel

Begeleiders bieden ondersteuning bij onderwerpen als financiën, netwerk, dagbesteding, administratie, inschakelen andere (hulp)instanties enzovoort. Gastvrouwen helpen de bewoners bij het runnen van hun huishouden en andere dagelijkse zaken. Met de komst van Sociaal Pension Drachten kunnen mensen uit Drachten en omgeving in of nabij de eigen vertrouwde omgeving en dichterbij hun netwerk van familie en vrienden opvangen worden.

Meer weten over dit project?

Contact reitsma@volkerwessels.com »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

  • Contact

  • Reitsma Drachten
    p/a Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv
    Hereplein 9/10, 9711 GA Groningen
    Postbus 5, 9700 AA Groningen
    Tel. +31 50 3185333

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.