64 woningen plan de Hoven te Drachten

Reitsma heeft in Park Suyderwijk te Drachten 64 eengezinswoningen en twee-onder-eenkapwoningen in Park gerealiseerd volgens het PlusWonen concept van VolkerWessels.

Feiten & cijfers

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Overstesingel BV
Architect
Geesink Weusten Architecten
Constructeur
Aveco De Bondt
Contact
Projectcategorieën

Park Suyderwijk is een ontwikkeling van Overstesingel b.v., een samenwerking tussen Planoform Vastgoedontwikkeling b.v. en Credo Integrale Planontwikkeling. Bouwbedrijf Reitsma realiseert de woningen en appartementen in Park Suyderwijk.

Park Suyderwijk is de nieuwe wijk aan de zuidrand van Drachten. In de komende jaren wordt hier een nieuwe woonbuurt gerealiseerd in het groen. In de nieuwbouwplannen is voorzien in een aantal gebouwen waar de huidige bewoners van Talant, mensen met een verstandelijke beperking, zullen blijven wonen. Hen wordt een beschermde leefomgeving geboden, terwijl alle bewoners profiteren van de parkachtige veilige woonomgeving.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

  • Contact

  • Reitsma Drachten
    p/a Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv
    Hereplein 9/10, 9711 GA Groningen
    Postbus 5, 9700 AA Groningen
    Tel. +31 50 3185333

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.